[wpseo_breadcrumb]

Takuu ja palautusohjeet

Teräketju.fi verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Tuotteitamme koskee myös kuluttajasuojalain mukainen myyjän virhevastuu. Virhevastuu on voimassa myös 14 päivän palautusoikeuden jälkeen, mikäli tuotteessa ilmenee vikaa myöhemmin asianmukaisesta käytöstä huolimatta. Se oikeuttaa tuotteen korjaamiseen tai vaihtamiseen uuteen samanlaiseen, mahdolliseen hinnanalennukseen tai kaupan purkuun, jos virhe ei ole vähäinen.

 

Miten tuotteen palautus tai vaihto tehdään käytännössä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi tarkat palautusohjeet.

Voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden ajan. Teraketju.fi verkkokaupassa ei ole maksutonta palautusta. Asiakas vastaa kaikista palautuksiin liittyvistä kuluista.

Teraketju.fi hyvittää palautettujen tuotteiden arvon 14 vuorokauden kuluessa, kun verkkokauppa on vastaanottanut myyntikuntoisen tuotepalautuksen.

Jos tuote ei ole myyntikuntoinen, mutta tuote halutaan palauttaa, voidaan lisäksi periä tuotteen arvon alentumisesta aiheutuvat kulut; nämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

 

Takuu ja huoltotakuu

Kaikilla teraketju.fi verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on 24 kk takuu. Takuu kattaa tuotteen materiaali- ja valmistusvirheet. Takuukorjaus tai -vaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

Mikäli tuotteessa ilmenee vika, ota yhteyttä asiakaspalveluun.